sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Joululahjoja lapsille // Christmas presents for children

Ompelin tänäkin vuonna joululahjoiksi lastenvaatteita - tässä on vain osa. Blogin päivitystahtikin hiipui entisestään näiden joululahjaompeluiden vuoksi, mutta postailen nyt lähipäivinä muutaman loppuvuodesta tehdyn työn tänne. Lisäksi olen opetellut uusien koneiden käyttöä: tilasin marraskuussa Virosta Karnaluksilta Janomen peitetikkikoneen ja Jukin saumurin sen jälkeen, kun sain Pfaffin yhdistelmäkoneeni myydyksi.

Kaavat kaikkiin yläosiin ovat Ottobresta, koot ovat 92-140. Mustiin joogahousuihin piirsin kaavat lapseni valmisvaatteesta. Kankaita tilailin ja ostin vähän sieltä sun täältä, tosin luottokaupakseni yksivärisissä elastaanitrikoissa on muodostunut Kangastukku edullisen hinnan ja toimituskulujen sekä hyvän värivalikoiman vuoksi. 

Vihreän hupparin painatuksen tulostin netistä ja painoin kalvon läpi trikoolle kangasväreillä.// These jersey shirts and dresses were all made as Christmas presents for children. The patterns are mostly from Ottobre Design and the sizes vary from 92 cm to 140 cm. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti