torstai 21. maaliskuuta 2013

Läpikuultava kuviollinen paita // See-through short shirt

Ompelin - taas kerran - Burdan kaavoista muokkaamalla paidan, jonka kangas on rypistymätöntä, ohutta viskoosia ja jossa on rusetiksi solmittava kaitale helmassa. Burdan alkuperäisissä kaavoissa (Burda Style Suomi 12/2012) rusetti kuului hameeseen, jonka kanssa paita oli kuvattu. Pääntien keskellä takana on halkio, jossa on paitakankaalla päällystetty nappi ja lenkkikiinnitys. Hihansuut ovat leveät ja niissä on muotolaskos sekä nappikiinnitys.

Kankaan ostin paikallisesta kangaskaupasta.

// This shirt is made of viscose with Burda Style Finland 12/2012 pattern. The bow was originally in the skirt that was in Burda's picture with the shirt, but I added it to the shirt.3 kommenttia:

 1. Ihan sinun tyylinen, tosi kiva!

  VastaaPoista
 2. Terve! Tulin oman blogini kautta tänne vastavierailulle. Kauniin paidan olet tehnyt! Tosi kiva löytää muitakin suomalaisia aikuisia ompelijoita, jotka ompelevat itselleen. Tähän mennessä olen lähinnä pyörinyt noissa englanninkielisissä blogeissa. Mietin jo tässä mitä oman blogini kanssa teen, mutta tein sinne nyt uuden postauksen, kun olit käynyt siellä kommentoimassa. :) Kiva, että olet laittanut selvästi postauksiisi esille sen, mistä lehdestä olet kaavat ottanut. Musta on kiva lukea kokemuksia siitä, miten kaavat ovat toisella toimineet ja nähdä tietysti itse vaate valmiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ovat sopineet nuo Burdan kaavat tosi hyvin - kannattaa kokeilla! Lisää postauksia odotellaan. ;-)

   Poista