lauantai 23. maaliskuuta 2013

Mekko Madagascar-kuosista // Printed jersey dress for a child

Ystävä tilasi minulta lastenvaatteen, ja tutustuinkin tämän projektin aikana Ottobre-lehteen, joita lainasin kirjastosta. Löysin todella ihania lastenvaatekaavoja, joista tulee varmasti tehdyksi vaatteita myös jatkossa. Lastenvaatekankaatkin ovat niin pirteitä ja iloisia, että näitä on kyllä piristävää tehdä.

Tämä mekko on tehty Madagascar-trikoosta, ja se on kokoa 104 cm. Kaavat ovat Ottobre-lehdestä 4/2010, mutta tein mallista poiketen valenapituksen ja yhtenäisen helman, jota pidensin hieman.

Teen tänä viikonloppuna myös muutaman trikoopipon, joihin suunnittelin eilen kaavan. Laitan myöhemmin tänne ohjeen sekä lasten että aikuisten pipon kaavan piirtämiseen ja ompelemiseen.


// A friend ordered a garment for a small girl, so I made this dress of a printed jersey. The size is 104 cm and the pattern is from Ottobre Design magazine (the Finnish issue 4/2010).

Yesterday I drew a pattern for a simple hat, so I'm going to post instructions on how to draw the pattern and make a hat of tricot both for kids and adults.

2 kommenttia:

  1. Siis hyvänen aika! Olen aina tiennyt että olet monilahjakkuus mutta että vielä tälläkin alueella, vau! :)

    Kerrassaan upea mekko <3 Ei sattuisi löytymään enää tuota kangasta, ottaisitkohan tilausta vastaan? :)

    VastaaPoista
  2. Höpöhöpö, ihan simppeleitä nämä ompelukset on. Kyllä tuota kangasta on vielä kangaskaupassa, tosin ei ole enää kohta, kun olen sen suurkuluttaja... ;-) Laitan sulle yksityisviestiä tästä vielä.

    VastaaPoista